Norges Bordtennisforbund

Støtt din lokale bordtennisklubb. Norges Bordtennisforbund har inngått sponsoravtale med Notodden Energi. Målet med avtalen er å tilby en rimelig strømavtale, samtidig som din valgte klubb mottar støtte. For hver kunde som tegner strømavtale mottar din klubb kroner 200 i årlig støtte. Det er lett å bytte strømavtale. Det eneste vi trenger er navn, adresse og fødselsdato, samt telefonnummer. Eksempel på lag som har fått sponsorstøtte: En klubb som har 50 sponsorkunder på sin sponsorliste:

Årlig: 50 kunder x 200,- = 10.000,- til utbetaling til din klubb

Du kan bidra med mer støtte ved å be venner, kjente og familie velge sponsorkraft. På den måten kan ditt lag få støtte fra hele landet.

Bli sponsor du også!

Avtalen innebærer:

  • Garantert rimelig strømpris
     
  • Ikke fakturagebyr
     
  • Ingen bindingstid
     
  • Ikke forskuddsbetaling

Vi kjøper strøm direkte fra Nordpool til spotpris med et fast påslag på kroner 2,25 per dag. Dette sikrer deg en svært god pris i et tøft marked. Notodden Energi åpner for at de respektive klubbene innenfor Norges Bordtennisforbund kan selge strøm fritt til den de måtte ønske. 100 kunder i et år utløser kroner 20 000 i sponsormidler! Bli sponsor for bordtennisklubben din du også! Dette er et viktig bidrag til klubben i ditt hjerte og gir muligheter til ytterligere økt aktivitet til beste for barn og unge.

Pris kraftbørsNordpool spot
2 kroner per dagpåslag
Sponsing inngår!Din støtte, ditt lag.